Aktiviteter for brukere av BRiS

Innimellom kan vi ha godt av endre omgivelser og gjøre ting vi ikke gjør hver dag ellers. Det å finne på noe som er gøy sammen med mennesker vi kan snakke og le sammen med, gjør underverker for humøret. Her på BRiS skjer det noe hver uke. Vi kan tilby morsomme aktiviteter, seriøse aktiviteter, fysiske aktiviteter, mindre fysiske aktiviteter, aktiviteter for øynene, aktiviteter for hodet og aktiviteter for hjertet. Vi forsøker å variere og tilby noe for alle. Les tidpkt for aktivitetene på Kalender.
 
Gjennom aktivitetene ønsker BRiS å bygge et sterkt sosialt felleskap som vil gi brukerne nye bekjentskaper og noe å se frem til. Vårt mål er at alle, gradvis gjennom egen vilje og med støtte fra andre med lignende erfaring, skal bryte barrierer ved å ta i bruk sine egne indre, verdifulle egenskaper.
BRiS har fokus på hjelp til selvhjelp og vi har en åpen holdning til brukernes behov. Aktiviteter vil foregå i grupper og tilbudet forandres og utformes i takt med ønsker og interesser.
 
 
Faste ukentlige aktiviteter 2016:
  • Lunsj hver tirsdag klokka 11.00-12.30
  • Turgruppe hver fredag klokka 12.00-14.00
  • Kreativ gruppe annenhver mandag. Denne aktiviteten krever påmelding, og går over 8 ganger.
  • Pårørendegruppe hver tirsdag klokka 11.00-15.00. Gruppa er åpen, det betyr at de som deltar ikke er bundet til å komme et visst antall ganger.

Les NyhetsBRiS her


BRiS kan også delta med undervisning/foredrag les mer her