5 års-jubileum

BRiS feiret 5 år fra 31. okt 2011 og ut året 2012.

hap-jubileumshefte

Onsdag 29. februar 2012 skulle BRiS´  5 års jubileum feires med brukerne. Informasjon om jubileumsfesten var lagt ut på hjemmesida, alle som var innom fikk med skriftelig invitasjon, "gamle" brukere ble kontaktet og "jungeltelegrafen" var også i aksjon. De ansatte bestilte kaker og pyntet lokalene. Så kunne festen begynne.

Det ble en flott markering. Merete ønsket velkommen og tok oss med på et lite historisk tilbakeblikk. Hun fortalte om oppstarten til BRiS( Les mer her ) ,om hva som hadde skjedd av utvikling disse årene og litt om tiden vi har foran oss. Hun sa også litt om prossessen rundt BRiS jubileumshefte "Håp".

Så var det tid for kaffe og kake. Marsipankaken så fantastisk ut og smakte like godt som de så ut. Den flotte logoen til BRiS tok seg så godt ut, at det  nesten var ille å skulle ta det første stykket.

jubfest-5-ar-kake

Til kaffen ble det utdeling av Jubileumsheftet, Alle bildene i heftet er tatt av brukerne, det er også brukere som har levert de fleste av de skriftelige bidragene. Noe er stoff hentet fra fagpersoner kyttet til BRiS. Vi er stolte over jubileumsheftet vårt.

jubfest-5-ar-bruker-ser-pa-heftejub.fest-bris-5-ar-hele-bordet-med-brukere

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

jub.fest-bris-5-ar-s-k-b-ejub-fest-5-ar-espen-og-froydis